Lys som en fjær – nye sminkeprodukter fra Oriflame utgjør en ny æra i makeupindustrien

Når det gjelder å velge rett sminke, er det viktig å velge produktet som er best for deg. Det er ikke lett å finne produkter som passer til hudtype og stil, men mange finner det enda mer utfordrende å holde seg til sminke som er mykt og lett på huden. Dette er nå endelig mulig med det nyeste makeup-utvalget fra Oriflame.

Det svenske kosmetikkmerket, som er kjent for sitt kvalitetsbevisste utvalg av produkter, har nylig lansert en helt ny serie med sminkeprodukter kalt “Light as a Feather”. De nye produktene, som er effektivt sammensatt for å gi smidig og lett støtte til huden, kan gi deg et naturlig og sofistikert utseende. Det beste av alt – produktene er da spesielt utviklet for å være beroligende og beroligende på huden, samtidig som de fremhever og beskytter hudens naturlige egenskaper.

Hudvennlig formel som gir overfladiske appelsiner og er matchet for alle hudtoner

Oriflame citerte at nøkkelingrediensene til den nyutviklede Light As A Feather-linjen er Ginseng og Niacinamid. Ginseng er kjent for sine beroligende egenskaper og forbedrer hudkvaliteten ved å oppmuntre biosyntesen av kollagen. I tillegg er ginseng, som har vært i bruk i tusenvis av år, kjent for sine antibakterielle egenskaper.

Niacinamid, eller vitamin B3, er et kraftig antiseptisk middel som brukes til å jevne ut hudtone og minske pigmentskader forårsaket av overdreven solskader. I årenes løp, har bedre kosmetikk merker kombinert disse to ingrediensene, og resultatene er vist å være utrolig effektive. Dette er også grunnen til at Light As A Feather-produktene fra Oriflame inneholder disse ingrediensene, og konklusjonen er veldig glitrende!

Makeupprodukter som del av Light As A Feather-samlingen er utviklet spesielt for å hjelpe kvinner med problemhud. De nye formlene er blodfortynnende og stikkende, og kombinerer et godt utvalg av natulige ingredienser for å balansere hudens sebumsinnhold. Produktene trimmer overfladisk pigmentering, gir glød og meldes for å holde huden frisk og strålende hele dagen.

Enkel og effektiv: Hvordan Light As A Feather-serien fungerer

Hudpleieprodusentene bruker den samme teknologien som i omfattende hudpleieprogrammer for å utvikle produktene i samlingen. Dette betyr at du kan nyte de samme effektene av å bruke produktene, som du kunne få fra å følge et større hudpleiesystem.

Den nye formelen har også ingredienser som Q10 og karotenoider, som hjelper hudcellene å bryte ned gifter og skadelige stoffer som kan forårsake ujevn hudtone. Karotenoider, som er pro-antioksidenter, beskytter huden mot ytre miljøfaktorer som frie radikaler, oksygen og andre skadelige stoffer i luften. Dette er nøkkel ingredienser som Oriflame har inkludert for å gi huden en sunt glød og gjøre den klar til å motta fuktighet, som beskytter huden og hindrer ytre miljøfaktorer fra å føre til skade.

Samlingens selvutviklende formel gjør at produktene kan brukes til å balansere overfladisk pigmentering og gir et naturlig utseende. Det er enkelt å aktivere produktet, kun ved å ha på en liten mengde jevnt over ansiktet. Dermed kan Light As A Feather-serien fra Oriflame kombinere enkelhet og effektivitet til å gi deg det utseendet du ønsker.

Enkelt utseende med en naturlig glød

Selv om dette er en helt ny linje av makeup-produkter fra Oriflame, er det fortsatt et utvalg av flere produkter som gir et lett og subtilt utseende. Uansett hvilket hudton og hudtype du har, har du masser av naturlige nyanser tilgjengelig som øyenskygger, lipglosser, eyeliners, vippetang, leppestift og mer. Produktene tilbyr lett og subtil dekning som gir deg et friskt, naturlig utseende gjennom hele dagen.

Zeolit er hovedingrediensen som forsikrer den lette formelen og beskytter huden mot oksidering, samtidig som den holder den frisk og strålende. Zeolit har en antibakteriell effekt som bidrar til å redusere tilstedeværelsen av frie radikaler, som kan forstyrre hudens naturlige utseende og etterlate seg en ujevn pigmentering.

Til slutt

Light As A Feather fra Oriflame er designet for å gi en lett og lettsminket tone, samtidig som det gjør det mulig å uttrykke dine unike stil og personlighet. Det unike utvalget av dette merket kombinerer effektivitet og verdifull teknologi for å gi deg det naturlige utseendet du ønsker. Det krever også minimal applikasjon og kan nytes uten stress eller bekymring. Disse produktene er perfekte for å oppnå en sofistikert, men naturlig stil som kompletterer hver sminke look