Perfekt ansikt på et øyeblikk. Lær nyttige triks og skaff deg glødende hud

Trenger du å se fantastisk ut fordi du har et viktig møte snart? Var du oppe til langt på natt (for å studere ordentlig, så klart!), så huden din ser pjusk ut? La oss gi deg et par råd om hvordan du raskt kan fikse og forskjønne ansiktshuden din. Lær om nyttige tips fra verdenskjente sminkeartister som har tatt vare på både Beyonce, Lady gaga og Jennifer Lopez.

Triks for å fikse trøtt hud på et øyeblikk

Triksene du nå skal lære om om et øyeblikk vil ikke nødvendigvis hjelpe deg å gjenopplive trøtt hud. Det de kan gjøre derimot er å kamuflere alle skavanker og kviser på et par øyeblikk. Noen ganger har vi ikke nok tid til å gi huden vår de forskjønnende, grundige behandlingene, da vi trenger å se perfekte ut med en gang!

Hvordan oppnår man dette?

  1. Bruk en selvbruner. Om du bruker den daglig i 3-4 dager kan det garanteres at brunfargen du fikk om sommeren overlever vinteren. Å bruke ansiktsskrubb i det vanlige er også viktig fordi den sikrer jevn fordeling av selvbruningen. Du bør fjerne døde hudceller minst to ganger i måneden om du vil ha flekkfri falsk brunfarge. Når ansiktet ser dårlig ut om morgenene kan bronzingperler hjelpe deg umiddelbart. Ingen vil legge merke til at huden din er matt og sliten om du påfører litt bronzingpudder.
  2. Det er på tide å påføre litt sminke som kan bygge opp gløden i ansiktet ditt. Bruk lys øyebrynsfarger, pudderhighlighter og bronzer, men ikke de klassiske typene. Prøv å finne en bronzer med gullaktig glitter som reflekterer lys. Dette hjelper deg å kamuflere skavanker i huden din for å få ansiktet ditt til å se mindre trøtt ut.
  3. Påfør litt blush på kinnene dine. Dette er utvilsomt et fantastisk fargeprodukt som umiddelbart skaper inntrykk av et friskt, uthvilt og vakkert ansikt. Derimot bør du ikke gå for langt med blushen. Sørg for at fargekosmetikken fremhever kinnbeinene uten for mye farge. Med andre ord ser huden vakker og ungdommelig ut når du bruker produktet sparsomt. Du bør holde deg unna blush som er knallrosa, rød eller oransje i fargen fordi disse tre fargene kan fremheve blekhet i ansiktet ditt.
  4. Bruk en naturlig olje! Når disse påføres på huden, blir ansiktet lysnet opp og forskjønnet umiddelbart. Det slitne og matte uttrykket vil forsvinne fra ansiktet ditt med overraskende fart. Om du vil imponere andre med glødende hud, kan du kombinere en utvalgt olje med noen få løse øyeskyggeperler og en dråpe foundation. Spre blandingen utover ansiktet eller/og utvalgte kroppsdeler. Effekten er lamslående – bare prøv det ut.
  5. Et annet triks du kan bruke for å se uthvilt ut er riktig påføring av concealer rundt øyet (de mørke ringene). Uansett bør du vite at du ikke skal påføre den rett under øynene, men litt lengre ned. i tillegg kan du prøve å tegne en trekantform med concealeren for så å blende den inn i huden. Om du vil få huden til å se frisk ut, kan du bruke en concealer som er en tone eller to lysere enn din egen foundation.

Helt til slutt er det viktig å vite at ingen sminke vil forbedre ansiktet i sin helhet med mindre du tar vare på huden din først, selv om du bruker de beste produktene. Når dette er sagt, bør du prøve å holde ansiktet fuktet og næret. Det er også lurt å dra et par isbiter over huden før du påfører ansiktskrem eller toner. For å gjøre trikset enklere kan du pakke isbitene inn i et rent tøystykke fordi det gir mer kontroll over det frosne vannet.