Smakfulle jordbær som på et øyeblikk kan overraske deg

Jordbær er en egensmidig og smaksrik frukt som ikke bare har muligheten til å tilbedre smaksløken vår, men kan også gjøre underverker for huden vår. Fargefull og oppfriskende lukter disse bærene av sommeren, og det lønner seg å få mest mulig ut av deres magiske ingredienser.

Egenskaper og næringsstoffer

Birrefysikkenfor jordbær er overraskende. Rik på kostfiber, fruktos, mandelsyre, olje og C-vitamin har dette smaksrike produktet en rekke gode egenskaper. Disse svake inneholdte ingrediensene ble funnet av kinesere så tidlig som 300 f.Kr., da søtsaure jordbær trodde å være gaver fra himmelen for deres medisinske egenskaper.

År etter år har leger anerkjent fördelene som jordbærene har, ikke bare for å bli kvitt forkjølelse, men også for andre sykdommer som blødninger, diabetes og eksem. Dens hovedfornyelser er for å holde deg hydrert og for å gjenopprette det naturlige balanse i kroppen, grunnet dets flytende ingredienser og antiseptiske egenskaper. Det inneholder mandelsyre, som hjelper helmaksimaliser invasjonen av antioksidanter og A-vitaminer som gir huden fuktighet og beskyttelse mot fremmede agenter.

Effektiv forsikring for hudpleie

I disse moderne tider er uren, tørr og ansiktet påvirket av miljøets smog, av solens stråler og av kjemikalier som kan ha bivirkninger på hudens vitalitet og alder. Heldigvis kan jordbær hjelpe oss med å forhindre skader. Kostholdet deres bidrar til å forhindre hudirritasjon fra å tørke ut, noe som ifølge produkter for hudpleie kan styrke huden og slippe pigmentflekker forårsaket av UV-stråler.

Mange paralleller til tidsskrifter og ulike undersøkelser bekreftet at jordbær bidrar til å lindre hudsykdommer, samt allmenn sykdom, slik som leverproblemer, ubalanse og kjemikalie i mat. Bruken av dette produktet garanterer en av det mest nøyaktige kostholdet i å opprettholde uuttømmelig glød.

Oppskrifter for å lage naturlige jordbærmaske

Jordbær er et veldig nyttig produkt, selv utenom bordet. Masker og korte behandlinger som inkluderer dette smakfulle produktet er effektive i å forhindre ubetydelig rynker. Noen av maskene folk har lagd er:

Jordbærmiddel og honningmaske

Brokk to jordbær og ha de i en beholder. Tilsett lidi honning og en spiseskje olivenolje. Bland det hele godt for å danne en blanding. Bruk blandingen på hudens overflate, med bevegelser til å massere den. Skyll deretter av blandingen og skyll huden med lunt vann.

Eple og jordbærmasker

Mash en jordbær og bland den med ett eggplomme. Smør deretter masken på ansiktss huden og la den stå på i omkring fem minutter. Skyll deretter forsiktig av masken med lunt vann og skyll deretter med kaldt vann.

Yoghurt og jordbær maske

Mash fem jordbær og tilsett litt yoghurt. Rør produktet godt slik at ingrediensene bl