Hvordan gi huden mer glød? De beste måtene du kan oppnå sunn ansiktsglød på!

Ansiktsglød? Enkelt! Å lære deg å få huden til å lyse opp får huden til å se friskere ut og forbedrer utstrålingen din. Om du ikke har peiling på hvordan du gjør det, kan du se de beste triksene nedenunder!

Glødende og strålende hud er ikke bare en trend som vil gå over snart. Dette er den enkleste måten du kan få huden til å se yngre ut samtidig som at du føler deg vel i den. Kjendisene vet allerede dette og velger #healthyglow effekten når de skal ut på den røde løperen. Jo mindre jo bedre – glødende sminke er hverken for mye eller overdrevet, og er det første steget mot naturlig nydelig hud!

Naturlig glødende hud

Hvordan får du huden din til å gløde? Selvfølgelig er riktig hudpleie det første steget. Du må ikke glemme at huden din ser best og mer naturlig glødende ut når den er sunn. Om huden din får nok fuktighet og næring og den repareres og holdes unna irriterende stoffer, har den enkelt og greit bare en naturlig glød – dette er den mest slående effekten du bør være ute etter.

For å skaffe deg denne naturlig ansiktsgløden, bør du prøve den Koreanske måten å bruke hudpleie på – denne typen ansiktspleie bruker flere steg med mange forskjellige produkter som man skal prøve å påføre i riktig rekkefølge. Dette gir glimrende resultater. Du må kunne arbeide på ulike nivåer: tilføring av fukt, næring, reparering og beskyttelse av huden. Bruk kremer, serum, masker og naturlige oljer, men husk at den beste effekten oppnås ved å kombinere alle på riktig måte.

En regeloversikt: hvordan skaffer du glødende hud?

  1. Vask ansiktet ditt to ganger daglig – regelmessig ansiktsvask er et must om du vil ha myk, glødende hud. Ideelt sett bør dette bestå at to steg: sminkefjerning og rengjøring av ansiktet med f.eks oljer. ORM – oljerensende metoder – er de beste metodene du bør bruke for å få huden til å gløde.
  2. Skrubb bort døde hudceller regelmessig – huden ser best ut når den er myk og jevn fordi den klarer å reflektere lyset, så du oppnår fantastisk glød. For å skaffe deg denne looken må du bruke enzymbaserte eller kornete skrubber. En ansiktsbørste er også et godt alternativ.
  3. Beskytt huden din mot solen – UV-stråling er hudens toppfiende som lett fjerner glød og skjønnhet. Derfor bør du bruke solblokkerende kremer eller naturlige oljer som gir beskyttelse mot den.
  4. Hold huden fuktig – tilstanden på huden din – spesielt fuktighetsnivået – er også viktig når det kommer til ansiktsgløden. Bruk et fuktighetsgivende ansiktsserum, en krem eller fuktighetsbevarende masker for å tilføre mer fukt til huden.

Topp-produkter for et glødende ansikt

I tillegg til riktig hudpleiebruk, kan du bruke de riktige produktene som gjør ansiktet ditt glødende og som gjenoppretter skjønnheten og utstrålingen. Hva er verdt å velge?

Når det kommer til produkter som fremmer glød, er ikke kremer og masker de viktigste. Kun høykonsentrerte, lysende ansiktsserum kan gi huden din en rask og permanent sunn glød med jevnere hudtone. Ikke alle serum gjør dette derimot! De beste oppglødende ansiktsserumene må inneholde:

  • vitamin C som har oppglødende egenskaper
  • vitamin B3 som motvirker hyperpigmenteringsflekker
  • vitamin A, eller antialdringsretinol
  • kollagen som gjør huden mykere og mer glødende

Ved nødstilfeller: glødende sminke

Om huden din er svært tørr og matt en dag og du trenger en boost i ansiktet med en gang, kan du bruke glødende sminkeprodukter – litt lek med lysvinklene gir deg den ønskede #healthyglow effekten.

Hovedregelen er at du må påføre produktene gradvis og bygge opp intensitet, og velge produkter som gir en naturlig glød. Om du har en highlighter av god kvalitet, kan du påføre den på området du ønsker å fremheve: kinnbeina, området rett under brynene, pannen, nesen, haken, over leppene og i hjørnene av øynene. Merk: bruk kun slike produkter på jevne, myke hudområder fordi highlighter har en tendens til å fremheve skavanker, ujevn hud og rynker.

I tillegg bør du huske på å påføre sparsomme mengder produkt, fordi for mye highlighter ikke gir fin effekt. Som alltid er moderasjon det viktigste.