Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate

Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate ser ut til å være et svært populært ansiktsserum. Konsentratet er ansett for å være pleiende for svak hud. Siden dette er et av de dyreste serumene, foretrekker mange erstatninger fremfor originalen. Anmeldelsene tilsier at dette er r et godt serum, men ikke det beste i denne prisklassen. Det betyr at for samme pris kan du kjøpe bedre og mer effektive produkter. De gode nyhetene er at dersom noen ønsker å forbedre hudens utseende med Kiehl’s ansiktsserum, kan dette målet bli oppnådd ganske enkelt. Finn ut hva dette populære serumet tilbyr det, og hvorfor det kanskje ikke er det beste valget i dette kategorien.

ANMELDELSE AV KIEHL’S ANSIKTSSERUM

Virker huden din gusten og livløs? I så fall kan du bruke dette pleiende nattkonsentratet fra Kiehl’s. Dette ansiktsserumet er laget for livløs hus som mangler næring og trenger regenerering. Det er verdt å merke seg at dette ikke er et avansert serum. Det er heller ikke anbefalt for å takle alvorlige hudproblemer. Serumet er et godt alternativ for å gi huden jevnlig pleie om natten. Hva trenger du å vite om ansiktsserumet fra Kiehl’s? Her er anmeldelsen. 

Størrelse: 10/40/50 ml

Ingredienser og konsistens: 

Det første som fanger oppmerksomheten vår er at ansiktsserumet fra Kiehl’s er laget av 99,8% substanser med naturlig opphav. Det er utvilsomt en stor fordel, men trenger huden vår alle disse stoffene? To av dem er lindrende lavendelolje (eterisk olje) og squalen som huden vår trenger for å opprettholde riktig fuktighetsnivå. Størsteparten av komposisjonen består av 10 naturlige oljer, hvorav de fleste er eteriske oljer som kan føre til hudirritasjon dersom de blir brukt for ofte.

Det er også verdt å vite at Kiehl’s Midnight Recovery er mer ansiktsolje enn serum, som betyr at det er tykkere enn lignende produkter. Konsekvensen er at det ikke er like bra for alle hudtyper, for eksempel fet hud.

Nøkkelfordener og bruksinstruksjoner:

Å påføre serumet fra Kiehl’s er enkelt. Generelt trenger du bare å følge to enkle steg. Først må du rense huden nøye, og så tar du 2-3 dråper av serumet og sprer dem over kinn, panne og hake. Produsenten påpeker at dette hudproduktet er effektivt når det blir brukt alene, som betyr at det ikke er nødvendig å bruke ansiktskrem. Husk likevel at dette kan gjøre serumed mindre effektivt.

Når du bruker det daglig og følger instruksjoenne, skal Kiehl’s Midnight Recovery forbedre hudens motstandsdyktighet og forfine hudens tekstur. I tillegg lover produsenten at effektene blir synlige etter bare åtte uker, men at du allerde etter første bruk får mer glødende hud. Forbrukerne hevder at effektene bruker mer tid på å dukke opp, spesielt dersom man har tørr hud. Imidlertid kan man ikke nekte for at serumet fra Kiehl’s gjør huden frisk og er å anse som et kvalitetsprodukt i en daglig skjønnhetsrutine. Det er anbefalt å bruke serumet sammen med andre produkter fra Kiehl’s. 

OPPSUMMERING:

Fordeler:

  • er basert på naturlige hudforbedrende stoffer
  • justerer seg etter den naturlige rytmen til huden
  • tar godt vare på huden og regenererer den
  • inneholder naturlige vegetabilske oljer
  • tilgjengelig i tre størrelser
  • solgt i en praktisk flaske med pipette som er enkel å åpne

Ulemper:

  • for høy pris for graden av effekt
  • duften av serumet faller kanskje ikke i smak hos alle
  • serumet skal kun brukes om natten
8.2 RANGERING

Ingredienser:
9
Effekt:
9
Enkel å bruke:
10
Kvalitet-pris:
5
User Rating: 4 (1 votes)

Send kommentar

Legg til kommentar