Nanoil Vitamin C ansiktsserum: Det beste ansiktsserumet
De beste

Nanoil Vitamin C ansiktsserum: Det beste ansiktsserumet

Den soleklare vinneren når det kommer til mest anbefalte ansiktsserum, er det ultralettvektige og allsidige Nanoil Vitamin C ansiktsserum. Fra øyeblikket det ble lansert på markedet har det mottatt kun positive anmeldelser. Hver dag fører med seg flere positive kommentarer som er knyttet til én ting – overbevisningen om at dette er det beste ansiktsserumed med vitamin C. Serumet er svært effektiv og har kraft til å utføre flere oppgaver, takket være de nøye utvalgte ingrediensene av utsøkt kvalitet. Brukerne setter pris på innsatsen produsenten har lagt i å lage et universelt produkt som sikter på å håndtere vanlige hudproblemer. Finn ut hvorfor Nanoil Vitamin C ansiktsserum er det beste ansiktsserumet du kan få – anmeldelsene snakker for seg selv. 

ANMELDELSE AV NANOIL VITAMIN C ANSIKTSSERUM 

Hvis du ser pigmentflekker, hvis huden din er livløs og grålig, eller hvis du har problemer med akne, velg Nanoil ansiktsserum med vitamin C. Det vil tjene deg like godt som det har tjent mange kvinner med lignende problemer. Dette er et lysnende ansiktsserum, hvilket betyr at hovedoppgaven til serumet er å forfine hudteksturen og gjenopprette gløden i huden. Hvordan virker det og hvorfor er tusenvis av kvinner ville etter dette hudpleieproduktet? Her er en kort anmeldelse av Nanoil – ansiktsserumet som tok markedet med storm. 

Mengde: 50 ml

Ingredienser og konsistens: 

Hovedingrediensen i Nanoil ansiktsserum er askorbisk syre, mer kjent som vitamin C. Ekspertene påpeker at serumet er beriket med den nyeste, mest stabile vitamin C-formen. Takket være dette bevarer Nanoil ansiktsserum egenskapene sine lenge, det oksiderer svært langsomt og virker effektivt. En annen viktig ingrediens er rotekstrakt fra punarnava (oppført i INCI som Boerhavia Diffusa Root Extract), som er kjent for å være en potent antioksidant. Den tilfører huden plantesteroler, flavonider og viktige mineraler.

Nanoil - Ansiktsserum med vitamin C
Nanoil - Ansiktsserum med vitamin C
Lysnende ansiktsserum fra Nanoil. For deg som ønsker å bevare et ungdommelig utseende.

Når det kommer til baseingrediensen, er det i Nanoil vann, som er grunnen til at serumet er lettvektig, flytende og lett blir absorbert av huden. Det er viktig å påpeke at serumet ikke har en oljete konsistens, og at det jobber dypt under hudens overflate.

Nøkkelegenskaper og bruksinstruksjoner:

Takket være den lettvektige konsistensen, er Nanoil ansiktsserum lett å påføre. Alt du trenger å gjøre er å klappe 2-3 dråper på nyvasket ansikt. Hvis du ønsker å øke effektiviteten, kan du bruke serumet to ganger om dagen (morgen og kveld). Det er svært viktig at du alltid følger opp med enten en god ansiktskrem/fuktighetskrem, eller en naturlig olje (merk: Nanoil tilbyr også slike), når serumet har blitt absorbert av huden. Om du følger disse enkle stegene får du maksimalt ut av fordelene Nanoil ansiktsserum med vitamin C kan gi deg.

Det tar kun 2-3 uker før pigmentflekker forsvinner og huden får en jevn tone. I samme tidsramme blir den også myk og glødende. Ikke bare vil huden din se yngre ut, men den blir velhydrert, næret og gjenopplivet. Når det blir brukt ofte vil Nanoil ansiktsserum redusere akne og styrke svekkede kapillarer, slik at huden blir vakrere og mindre irritert. Dette produktet kan du også bruke på nakke og bryst for å bevare motstandsdyktigheten, en jevn hudtone og et ungdommelig utseende. Mest av alt er Nanoil Vitamin C ansiktsserum det beste fornyende ansiktsserumet som beskytter mot fotoaldring, motvirker rynker og minimerer faren for pigmentflekker.

VISSTE DU AT…?

Nanoil ansiktsserum med vitamin C er ikke det eneste profesjonelle serumet tilbudt av dette merket. Hvis du ikke trenger et lysnende ansiktsserum som takler misfarging, kan du velge:
Nanoil ansiktsserum med retinol
Nanoil ansiktsserum med retinol
Foryngende ansiktsserum med retinol
Mer informasjon
Nanoil hyaluronisk ansiktsserum
Nanoil hyaluronisk ansiktsserum
Fuktighetsgivende ansiktsserum med hyaluronsyre
Mer informasjon
Nanoil ansiktsserum med aloe og hvit te
Nanoil ansiktsserum med aloe og hvit te
Gjenopplivende ansiktsserum med aloe og hvit te
Mer informasjon

OPPSUMMERING:

Fordeler:

 • lysner opp pigmentflekker og forbedrer hudens tekstur veldig effektivt
 • ved jevnlig bruk gir det et ungdommelig utseende
 • en enkel oppskrift som ikke fører til irritasjon, selv ikke på sensitiv hud
 • stabil form for vitamin C
 • passende for dag- og nattpleie
 • uten parabener og silikoner
 • gir ikke en oljete følelse
 • kun 3 dråper er nok per applikasjon, som gjør at produktet varer lenge
 • god verdi for pengene, spesielt tatt i betraktning hvor effektivt produktet er

Ulemper:

 • enklere å bestille på nett enn å finne i fysisk butikk
 • glassflasken kan knuse dersom den faller
10 RANGERING

Ingredienser:
10
Effekt:
10
Enkel å bruke:
10
Kvalitet-pris:
10
User Rating: 5 (1 votes)

Send kommentar

Legg til kommentar