Estée Lauder Advanced Night Repair

Dette serumet for reparasjon av huden fra Estée Lauder er et populært valg blant kvinner som søker et produkt som hjelper dem med å bevare et ungdommelig utseende. Likevel er ikke dette det beste serumet. Hvorfor ikke? Fordi det ikke er i tråd med ideen om naturlig hudpleie, og fordi det kun er til bruk om natten – derav de blandede anmeldelsene. For å oppklare: Noen forbrukere er kjempefornøye med effekten de får av dette serumet, mens andre ønsker seg billigere og bedre løsninger. Og det finnes, spesielt når man tenker på at Estée Lauder Advanced Night Repair er et av de dyreste ansiktsserumene på markedet nå. Fortsett å lese for å finne ut hvorfor dette produktet fortjener tittelen «Legendarisk nattserum». 

ANMELDELSE AV ESTÉE LAUDER ANISKTSSERUM

Har du skadet, glansløst, sliten eller runkete hud? Estée Lauder sikrer at deres serum for reparasjon av huden er designet for å motvirke slike hudproblemer. Selv om dette kostmetiske produktet er tiltenkt moden hud, aldrende hud og svak hud, kan det brukes på alle hudtyper. Anmeldelsene avslører at dette serumet ikke fikser alle hudproblemer. Lær mer ved å lese vår anmeldelse.

Størrelse: 30/50/75 ml

Ingredienser og konsistens:

Estée Lauder Advanced Night Repair er basert på merkets unike stoff Chronolux™. Dette er en innovativ formel kjent for å forbedre hudens naturlige egenskap til å regenerere. Serumet inneholdet imidlertid mer enn denne mystiske ingrediensen, det inneholder også hyaluronsyre som låser fuktighet til huden, og ingredienser som gjærekstrakt, kamomilleekstrakt og koffein, for å nevne noen. Dette er utvilsomt et rikt produkt, men den egenskapen er ikke alltid noen fordel. Huden liker tross alt ikke å bli utsatt for for mange stoffer på en gang. 

En god ting er at Estée Lauders ansiktsserum har høy konsentrasjon på ingrediensene. Produktet er verken for fett eller for tyktflytende. I tillegg tetter det ikke porene i huden og blir raskt absorbert. Det betyr at det kan anses som et lettvektig ansiktsserum. 

Nøkkelegenskaper og bruksinstruksjoner: 

Produsenten anbefaler å implementere ansiktsserumet i en kveldsskjønnhetsrutine. Det må bli påført ren hud, før man tar på fuktighetskrem. Spre et par dråper serum over ansiktet, nakken og brystet og massér forsiktig. Dette er ikke vanskelig og skiller seg lite fra påføringen av andre lignende produkter.

Åpenbart vil du få bedre resultater dersom du er nøye med å påføre produktet hver dag. Dessverre er ikke resultatene man oppnår med Estée Lauder Night Repair slående. Dette er et godt fuktighetsgivende ansiktsserum som avslapper stram hud, reduserer tørrhet og gir deg glødende hud. Antialdringseffekten er imidlertid knapt merkbar, hvilket mange forbrukere påpeker i anmeldelsene sine. Etter en behandling me dette serumet ser ansiktet sunnere ut, og det er hovedgrunnen til at så mange forbrukere liker produktet. 

OPPSUMMERING:

Fordeler:

  • tilgjengelig i flere størrelser
  • ganske lettvektig og ikke for oljete
  • fukter, tilfører sunn glans og lindrer irritasjon
  • inneholder planteekstraker, vitaminer og hyaluronsyre
  • produktet kan kjøpes både på nett og i butikker
  • pent designet flaske med praktisk pipette

Ulemper:

  • prisen er for høy når man tar i betraktning effekten
  • et stort antall ingredienser kan overvelde huden
  • komposisjonen er ikke helt naturlig
  • serumet skal kun brukes om natten
7.9 RANGERING

Ingredienser:
7
Effekt:
8
Enkel å bruke:
9
Kvalitet-pris:
7
User Rating: 4 (1 votes)

Send kommentar

Legg til kommentar