La Mer Revitalizing Hydrating Serum

Visstnok er dette det dyreste ansiktsserumet noen gang lansert på markedet. Siden dette ansiktsserumet er førstevalget blant tilhengere av luksuriøs hudpleie, kunne vi ikke la være å inkludere det i denne rangeringen. Forpakningen til La Mer Revitalizing Hydrating Serum er en nydelig boks dekorert med vakre tegninger. Uheldigvis skaper mange negative anmeldelser av ansiktsserumet til La Mer tvil rundt hvorvidt høy pris og imponerende innpakning sier noe om effekten på produktet. Se selv om La Mer Revitalizing Hydrating Serum er et produkt du bør ha, eller om det er bedre å finne et billigere (og ofte bedre) alternativ. 

ANMELDELSE AV LA MER ANSIKTSSERUM

Trenger huden din konstant påfyll av fuktighet? La Mer ansiktsserum er laget for å motkjempe slike hudbekymringer – den puster nytt liv i huden ved å tilgøre den et stort utvalg av nærende stoffer. Ifølge produsenten er serumet godt egnet for alle hudtyper, men mange anmeldelser nevner at det ikke passer så godt for problematisk eller moden hud. Mer om La Mers ansiktsserum finner du under. 

Størrelse: 30 ml

Ingredienser og konsistens:

Med et så luksuriøst og kostbart ansiktsserum som La Mer Revitalizing Hydrating Serum, er det lurt å se nærmere på ingrediensene. Serumet sies å forbedre huden med stoffer fra havet blanet i et såkalt Miracle BrothDenne blandingen er så mikset med deres fornyende ingrediense The Deep Hydration Ferment. Hva annet finner vi i serumet? Det ser også ut til å inneholde en blanding av alger (grønne, brune og røde) og limetekonsentrat, som har sterke antioksidative egenskaper. Hvis noen forventer gullflak i dette dyre produktet vil de bli skuffet. 

Et pluss med serumet fra La Mer er at konsistensen er lettvektig, hvilket gjør det til et effektivt hudpleieprodukt. I tillegg har det en deilig, mild duft som bidrar positivt til påføringsprosessen. Serumet vil ikke overvelde huden eller tette porene, med mindre du påfører for mye. 

Nøkkelegenskaper og bruksinstruksjoner:

Må et dyrt serum påføres på en spesiell måte? Faktisk ikke. Applikasjonen av La Mer-serumet er enkelt og fornøyelig. Produktet skal spres på renset hud, på ansikt, nakke og bryst. Kun et par dråper av dette revitaliserende ansiktsserumet skal til for å behandle huden morgen og kveld. Hvilke fordeler kan følge med å inkludere La Mer i hudpleierutinene dine?

Først og fremst er dette et ansiktsserum som gir huden en energiboost, og konsekvensen av dette er naturlig fornyelse av huden. Slik blir huden myk og vital, hvilket igjen gjør at huden er bedre og yngre ut. (Merk: Fuktighetsnivået i huden synker med alderen, spesielt hvis huden ofte blir utsatt for sollys). Videre har serumet fra La Mer også gode antioksidative egenskaper, som betyr at det beskytter huden mot for tidlig aldring. Men selv om man tar alle fordelene med i betraktningen, er det fortsatt verdt å spørre seg om man kan få samme effekt med et billigere produkt.

OPPSUMMERING:

Fordeler:

  • ansiktsserum anbefalt for alle hudtyper
  • solid og vakker forpakning
  • har antioksidative egenskaper som beskytter huden
  • forbedrer fuktighetsnivået i huden
  • påføring er enkelt

Ulemper:

  • definitivt for høy pris
  • produktet er ikke så effektivt som prisen tilsier
  • du må vente lenge før du ser effekt
6.3 RANGERING

Ingredienser:
7
Effekt:
6
Enkel å bruke:
8
Kvalitet-pris:
5
User Rating: 3 (1 votes)

Send kommentar

Legg til kommentar