Farsali Unicorn Essence Antioxidant Serum

Forskjønnende ansiktsserumm som ble en stor hit i sosiale medier. Farsali Unicorn Essence er et produkt som ikke egentlig trenger noen introduksjon. Merket ble raskt en bestselger, men dette skyldes ikke effekten på produktet – det er i stedet den rosa fargen og konsistensen som minner om enhjørningtårer so gjorde at så mange falt pladask for dette produktet. Magien fra Farsali er et av de mest populære lysnende ansiktsserumene. Selv om skjønnhetsbloggere og influencere snakker om effekten av produktet, viser det seg at dette ansiktsserumet ikke egner seg til daglig hudpleie. Finn ut hvorfor et at de bestselgende ansiktsserumene ikke nødvendigvis er det beste valger, spesielt dersom du ønsker synlige resultater. 

ANMELDELSE AV FARSALI UNICORN ANSIKTSSERUM

Er huden din gusten og glansløs? Dette lysnende ansiktsserumet fra Farsali kan hjelpe deg, men du bør heller anse det som en primer før sminke, heller enn en intensiv hudbehandling. Den gode nyheten er at den kan brukes på alle hudtyper, spesielt for å lysne opp gusten hud med ujevn tone. Her følger en anmeldelse av ansiktsserumet fra Farsali som forteller deg det du trenger å vite om produktet.

Størrelse: 10/30 ml

Ingredienser og konsistens:

Produsenten fremhever den vannbaserte100% oljefrie konsistensen som skal være bra for fet hud. Sannheten er dette ikke er det eneste vannbaserte ansiktsserumet på markedet, noe man bør huske på. Utenom dette inkluderer produktet vitamin A, C og E, ekstrakter fra superfrukt. Hvilke? Komposisjonen er basert på tre naturlige ingredienser: acaibær, gijobær og blåbær. Disse tre fruktene tilfører huden næring og gir ansiktsserumet sin magiske farge. 

Den rosa fargen på Farsali-serumet er det som fascinerer forbrukerne mest. Denne egenskapen gjør at det skiller seg fra andre produkter på markedet. I tillegg har serumet glødgivende partikler som også tilfører en viss eksklusivtet. På grunn av en ganske klissete konsistens synesnoen forbrukere at det er vanskelig å bruke ansiktsserumet.

Nøkkelegenskaper og bruksinstruksjoner:

Farsali ansiktsserum kan bli påført på flere ulike måter: daglig (ved å massere et par dråper inn i huden morgen og kveld), som primer for sminke (ved å klappe den på huden før påføring av foundation), som øyenskyggeprimer (en dråpe av dette ansiktsserumet gjør at skyggen holder seg lenger på øyelokken og fargen blir mer intens). Hvordan kan vi knytte dette utvalget av påføringsmetoder til effekten av Farsali Unicorn Essence ansiktsserum? 

Først og fremst er dette en veldig god sminkeprimer – den gjør huden klar for farget sminke og gjør at sminken sitter lenger på huden. I tillegg beskytter produktet huden mot daglige farer. Farsali Univorn Essence er utvilsomt kjent for å lysne opp ansiktet og gi det et glødende utseende. Av den grunn forteller mange brukere at de bruker det som en highlighter, siden det ikke er et produkt som forbedrer huden i noen særlig grad. Listen over ingredienser er heller ikke like rik som i andre serum i samme prisklasse. Derfor er det vanskelig å snakke om Farsali Unicorn Essence i konteksten av et hudforbedrende serum, siden produktet fungerer bedre som sminke.

OPPSUMMERING:

Fordeler:

 • vitaminrik ekstrakt fra superfrukter
 • serumer et lettvektig fordi det er vannbasert
 • inneholder skinnende partikler som produserer en highlighter-effekt
 • fungerer på alle hudtyper
 • veldig god som sminkeprimer
 • kan brukes på mange ulike måter
 • kan brukes som øyenskyggeprimer

Ulemper:

 • mange forbrukere ser på produktet som en suksess i form mer enn innhold
 • serumet fungerer langt bedre som sminkeprimer
 • ingen dyp hudforbedring
 • for høy pris når man tar manglende effekt med i beregningen
 • klissete konsistens kan gjøre påføring vanskelig
6.7 RANGERING

Ingredienser:
9
Effekt:
5
Enkel å bruke:
8
Kvalitet-pris:
7
User Rating: 3 (1 votes)

Send kommentar

Legg til kommentar