Sesderma Reti Age Liposomal Serum

Et attraktivt tilbud for deg som ser etter et godt hudpleieprodukt, er liposomalserumet fra Sesderma, et produkt som er høyt elsket av tilhengere av den foryngende effekten av vitamin A. Selv om dette er et godt serum, er det noen anmeldelser som sammenligner prisen på serumet med effekten det leverer – og sammenligningen er ikke helt heldig. Det er verdt å merke at når det gjelder ansiktsserum mot aldring, er ikke Sesderma Reti Age den eneste mulige kandidaten. Likevel er dette et av de mest populære valgene, derfor har det fått denne høye plasseringen. Finn ut hvordan dette serumet virker og hvilke fordeler det har for huden. Vil du like det?

ANMELDELSE AV SESDERMA RETI AGE LIPOSOMAL SERUM 

Er huden din aldrende og couperose? Har den misfarging? Årsakene til å bruke ansiktsserum fra Sesderma inkluderer pigmentflekker (også kalt melasma), løs hud, aktinisk keratose og tørrhet. Dette hudproduktet er ikke anbefalt for gravide, siden det høye konsentrasjonen av retinol fører til overfølsomhet for sollys. Les mer for å få mer informasjon om ansiktsserumet fra Sesderma. 

Mengde: 30 ml

Ingredienser og konsistens: 

Den mest distinke egenskapen til ansiktsserumet fra Sesderma er de tre typene retinoid som er blandet sammen – retinol, retinyl og retinaldehyd. Molekylene er lukket i nanosomer, som skal bedre penetrasjonen. Det er verdt å merke seg at vitamin A i sin reneste form ikke alltid er bra for huden, siden det kan medføre overfølsomhet mot sollys. I tillegg til vitamin A, inneholder serumet fra Sesderma også vitamin E, peptider, koenzym Q10 og syrer som blant annet har en eksfolierende effekt. 

Denne store mengden ingredienser gjør at serumet er ganske tykt og litt klissete. Absolutt ikke et naturlig pordukt heller, siden det inneholder flere syntetiske stoffer, noe som kanskje ikke er noe problem for mange, men personer med sensitiv hud kan få reaksjoner. 

Nøkkelegenskaper og bruksinstruksjoner: 

Applikasjon av Sesderma Reti Age ansiktsserum er enkelt, så alle som har brukt et lignende produkt før bør klare det uten problemer. Applikasjon innebærer å spre et par dråper serum utover ansitket og massere med fingertuppene. Å klappe huden forsiktig er også anbefalt. Produsenten anbefaler å følge opp dette serumet med SPF 50 for å unngå negative reaksjoner på sollys. 

Ved jevnlig bruk som følger alle bruksinstruksjonene, kan du forvente at Sesderma motvirker aldring av huden. Om huden allerede viser fine linjer, vil produktet trenge lengre tid til å fornye huden og forbedre hudens motstandsdyktighet. Hvilke effekter ser man først? Ved galig bruk vil Sesderma Reti Age forbedre fuktighetsnivået i huden og holde fuktigheten i huden lenger, hvilket føler til at huden føles mindre stram. Produktet har også antioksidative egenskaper som gjør at det motvirker oksidativt stress og motvirker for tidlig aldring av huden. Ansiktsserumet er imidlertid ikke passende for alle hudtyper, spesielt ikke for følsom hud. 

OPPSUMMERING:

Fordeler:

  • motvirker for tidlig aldring av huden
  • gir tilfredsstillende resultater når det gjelder hydrering av huden
  • steril og praktisk pipette til å påføre serumet med
  • deilig duft gjør applikasjon til en positiv opplevelse
  • inneholder tre ulike retinoider
  • forynger huden, men effektene er langsomme
  • inneholder mange stoffer huden trenger i det daglige

Ulemper:

  • høy retinolkonsentrasjon kan medføre overfølsomhet for sollys
  • serumet bør følges opp med SPR 50
  • konsistensen er klissete
8.5 RANGERING

Ingredienser:
9
Effekt:
9
Enkel å bruke:
10
Kvalitet-pris:
8
User Rating: 4 (1 votes)

Send kommentar

Legg til kommentar