The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1%

Ansiktsserum fra The Ordinary med vitamin B3 og sink er bare ett av hudpleieproduktene dette populære merket tilbyr. De mange positive anmeldelsene skyldes i hovedsak at dette er en profesjonell oppskrift utviklet for å gi intens behandling av huden. På den annen side kan du også komme over forbrukere som sier at effektene av produktet er for sterke, så det er bedre egnet for bruk i salong. Finn ut mer om The Ordinarys ansiktsserum med vitamin B3 og sink og bestem deg for om dette er et produkt du bør vurdere å kjøpe.

ANMELDELSE AV THE ORDINARY ANSIKTSSERUM

Det offisielle beskrivelsen av The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% sier at produktet er designet for oljete hud og kombinasjonshud med tegn på opphopninger. Om huden din lett får akne eller blir fort irritert, eller om du har problemer med T-sonen, bør du vurdere et ansiktsserum med vitamin B3 og sink. Flere detaljer om ansiktsserumet fra The Ordinary finner du under.

Størrelse: 30 ml

Ingredienser og konsistens:

Man kan ikke nekte for at The Ordinary er kjent for å holde produktene sine til en høy standard. Når det gjelder dette serumet, er hovedingrediensene vitamin B med konsentrasjon på 10% og sink med konsentrasjon 1%. Begge stoffene står i navnet på produktet fordi det er dette som gir produktet sine unike egenskaper. For eksempel takler det oljete og akneutsatt hud med hudormer. Listen med ingredienser er kort og produktet er egnet for veganere, men produktet inneholder også syntetiske stoffer som noen hudtyper kanskje ikke tåler.

Konsistensen er lettvektig og absorberes raskt. Du må være forsiktig, for dette ansiktsserumet fra The Ordinary kan ikke kombineres med alle hudpleieprodukter. For eksempel skal det ikke kombineres med vitamin C, noe mange kvinner bruker for å motkjempe mørke flekker.

Nøkkelegenskaper og bruksinstruksjoner:

Å påføre The Ordinarys serum med vitamin B3 og sink er enkelt. Først må du rense huden, så sprer du et par dråper serum utover og masserer dem inni hduen. Merk: Dette ansiktsserumet virker intenst, som betyr at huden som blir behandlet med det trenger ekstra beskyttelse. Følg alltid opp med en fuktighetskrem eller naturlig olje.

Hva kan du oppnå dersom du bruker The Ordinary ansiktsserum med vitamin B3 og sink jevnlig? Det kommer an på hvilke problemer huden din har. Om huden din for eksempel har anke, vil dette serumet hjelpe deg med å bli kvitt det. Om du ønsker å fjerne hudormer, kan du forvente at dette serumet renser huden og gjenoppretter balansen. Hvis huden din pleier å være oljete og skinnende, kan dette ansiktserumet bidra til å regulere oljekjertlene. Om man bruker produktet konsekvent over lengre tid, skal det regenerere det ytterste laget i huden. Merk at dette kan føre til bivirkninger som tørr hud.

OPPSUMMERING:

Fordeler:

 • kan brukes både morgen og kveld
 • tilfører huden verdifull sink og vitamin B3
 • har en lettvektig og geléaktig konsistens, etterlater ikke kliss på huden
 • vegansk
 • hjelper oljekjertlene med å regulere seg
 • motkjemper irritasjon og lindrer huden
 • balanserer pH-nivået i huden

Ulemper:

 • ikke passende for sensitiv hud
 • kan ikke brukes sammen med produkter med vitamin C
 • mer passende for salongbehandlinger
 • inneholder noen syntetiske stoffer
6.8 RANGERING

Ingredienser:
6
Effekt:
9
Enkel å bruke:
8
Kvalitet-pris:
7
User Rating: 3 (1 votes)

Send kommentar

Legg til kommentar